måndag 17 december 2012

Måndag idag... det kan du hoppa upp och klappa dig på att det är!

Jag är, av inte helt orimliga skäl, galet trött... men vi har mängder med godis på jobbet så det funkar ändå... jo, det går bra att äta godis idag, dels för att det är december och dels för att det är annandag lördag... Både helg och december... då är allt tillåtet!

Men ja, jösses va trött jag är... och faktiskt är det så att jag börjar fundera på om det beror delvis på att den vackra snön är mestadels borta... jag älskar snön... grät nästan (självklart inte, men för att öka dramatiken lite...) igår när det regnade...

Ja ja, vad är väl en bal på slottet?! Det kommer säkert ny snö... och då blir det sådär vitt och vackert igen, så som jag vill ha det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!