söndag 16 december 2012

även liten tuva välter stort lass...

hade så många planer för den här dagen... så många planer... jag skulle städa och fixa, sätta en pepparkaksdeg (inte för att den andra blev uppäten, för det blev den inte, men den blev utbakad på annan ort och jag, som vet med mig att det knappt skulle bli några pepparkakor kvar till julafton om jag tog med mig ett gäng hem lät de vara kvar i pepparkaksbakarverkstan, tänker att de har bättre karaktär där!), baka biscottisar, koka kola och knäck, göra sjömansbiff, tvätta och gå en promenad...

pepparkaksdegen är satt... tvätten är tvättad... och ja, sedan sprack den... planen alltså... men men, ja ja, det får väl bli en annan kväll... vilken som denna veckan är ju stört omöjligt, OM det inte blir på fredag förståss... har inte riktigt koll på kalendern...

Men, idag är det dan före dan!!!! Ja bannemig! Nu undrar du säkert vilken dag jag syftar på, som det idag är dagen före dagen till alltså... Jo, Micke and Ninas day of fun!!! På tisdag morgon, tidigt som satan, sticker vi iväg på vår årliga tur till Gekås... alltid samma visa... alltid samma rutiner... "The same procedure as last year, Miss Sophie? Miss Sophie: The same procedure as every year, James!" 

Det är helt galet roligt... iallafall inför själva dagen... under själva dagen och kanske mest efteråt brukar vi nog stundtals båda två fundera över om detta verkligen var så skoj som vi vill minnas det... men antingen så är det verkligen så roligt på det stora hela eller så är det vi som har jäkligt dåligt minne båda två... för detta är nog sjunde året i rad... har lite dålig koll på räkningen... men något är det ju som gör att vi gör det om och om igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!