onsdag 12 december 2012

Det förebyggande underhållet är eftersatt...

ja, du har säkert inte missat allt ståhej om SJ och tåg som inte klarar av att gå när det snöat en smula... som  om det skulle komma som en överraskning att det varje vinter kan tänkas komma snö i det här landet... och ja, lite hand i hand med den där snön så ballar ju tågtrafiken OCH kollektivtrafiken ur... och som ett "brev på posten" skapar det ståhej om hur fasligt dåligt det är... och ja, jag håller med... men kan inte låta bli att tycka att det blir rätt roliga citat när man lyssnar på dem... kan inte heller låta bli att förundras över varför det inte blir någon förbättring... hur länge ska det där förebyggande underhållet få eftersättas? Hur länge kan man eftersätta något förebyggande? Borde inte det ha blivit ej eftersatt så fort förebyggandet sattes igång?

Oj, jag borde inte ha haft en hel dag utan aktivitet... det är då det blir såhär... sådär tillkrånglat utan mening... för mycket outnyttjad kapacitet i huvudet typ... så det liksom spiller över... eller så gör det inte det... men oturligt nog så hamnade ett litet somnågonråkadesägapånyheterna i ett inlägg... när jag tänker efter så är det kanske samma sak med mig som med SJ... att det förebyggande underhållet är eftersatt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!