tisdag 25 december 2012

Dagens hiss...

Ja, idag vill jag bara hissa... det är juldag och jag har det sabla gött... moffar runt i min onepiece idag också, har inga planer på att göra något annat... äta, fika, vila, slappa, spela lite gitarr kanske... kanske lite spel... äta lite mer... kolla på någon film och bara vara, helt utan krav och måsten!

Så idag vill jag hissa julmaten och onepiecen... i kombination är det perfekt! Gärna med raggsockar till... onepiece alltså, inte till julmat.

den enda dissen jag kan komma på sådär specifikt som skulle kunna få plats i det här inlägget är att min fantastiskt goda chokladkola är slut... vet att det inte är snyggt att slå sig själv för bröstet på det där viset, men det är det inte att ljuga heller och att säga något annat om den där chokladkolan vore just det... att ljuga... så här står jag, med blåslagna bröst men utan kola... i min op, eller jumpis som vi säger, vi som vet att det är så det borde hetat. Amazingly fult men lika skönt klädesplagg...

vad hissar du idag?! (självklart får du slänga in en diss också, men det är på egen risk!)

1 kommentar:

  1. Jag myser själv i mitt hem med en massa ljus tända!! Dock ingen onepiece men myskläder!!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!