torsdag 20 december 2012

att känna sig kvävd... och kunna skylla på stjärnorna!

väldigt konstigt att det drabbar mig... men den sista tiden har det gjort det, inte bara en gång utan ett flertal... sådär så jag bara vill skrika "lämna mig i fred!"... trodde jag längtade efter sällskap... men det kanske jag inte gör... eller så är det något fel på mig... eller på kemin... kanske behöver jag få landa i att min forna karriär som "the flavour of the month" verkligen är över... hade det varit en karriär på något kontor i Usa så hade jag vid det här laget tagit en kartong, plockat rent mitt skrivbord från personliga saker, inklusive my sad little muffin och för länge sedan traskat mot hissen... kanske behöver jag få sörja det lite... att det inte blev som jag hade hoppats på... att man helt har raderat sig från mig... och att jag faktiskt saknar... saknar massor... saknar den där känslan, känslan av en hamster som springer runt fastän hjulet står still...

och samtidigt som jag sitter och filurar på detta inlägget så kommer dagens horoskop... och ja, jo, jag vet, det är bara svammel och dravel, skrivet så att alla skall hitta en igenkänningsfaktor, lite typ "Dagen idag är det bra att andas!"... men jag tycker ändå att det är bra... väljer att tro på detta idag... då kan jag ju iallafall skylla på att det står så i mitt horoskop!


2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!