tisdag 25 december 2012

Vart tog du vägen?!

... frågade han... Jag gick bara ut och tog luft, svarade jag... gick ut och andades i en massa år... för ja ibland är det så lång tid man behöver... jag måste ha världens längsta ställtid... eller alldeles för mycket bagage... det sägs till mig ibland att jag har och inte bara då man ska resa någonstans... egentligen har jag nog inte mer bagage än andra... men jag envisas med att släpa runt på det... envisas med att inte släppa taget om gammalt skräp... affektionsvärde försöker jag intala mig... dövikt säger andra... och visst kan väl tyckas att jag ibland kan vara lite långsint, men jag kan väl inte rå för att jag har bra minne?!

Eller att jag trasslar in mig och trasslas in i saker som är svåra att trassla sig ur... ja, det där sista trasslet är ju inte så gammalt ens... men trassligt ändå, never the less...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!