måndag 3 december 2012

wiiihiii!!!

Blev så lycklig när jag kollade ut genom fönstret imorse när jag vaknade... SNÖ!!! Tycker det är så vackert och mysigt! Älskar det! Tills jag inser att jag nog får gå ut och skotta.. men det var bara att sopa undan lite på trottoaren... det blir nog till att ta en omgång ikväll när jag kommer hem igen också. Egentligen är det inte min skott-vecka, men grannen är bortrest så jag tänker att jag får hjälpa honom.

Tänk va härligt det blir om det blir lite snö så man kan ta och damma av längdskidorna i helgen! Hoppas, hoppas de hinner fixa spåren på Lysegården tills dess!

Sedan att det tog en sabla lång tid att ta sig till jobbet idag... det är ju en helt annan sak, men lite grann, ska man ändå sitta i bilkö så kan det gärna få vara för att det snöar, det är ju egentligen bara mysigt!

Jösses, inser att man lätt kan tro att jag har gått på snön på flera sätt... eller olika sorters snö rättare sagt... det har jag inte... jag är bara glad!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar också snö!! Det är ju sååå fint! :)

    SvaraRadera
  2. Det blir så ljust och fint. Hoppas den får ligga kvar. Kör försiktigt Nina!
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!