söndag 2 december 2012

1a adventsfika

När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent... ja, lite så känns det... och till och med på västkusten fick vi vinterväder lagom till idag också! Fast här i Kungälv har vi ingen snö, men det är sabla kallt!

Dagen till ära är julgardinerna på plats, adventsstjärnorna likaså. Saffransbullarna bakade (supergoda blev de, jag återkommer med recept) och ja, även pepparkakorna såklart. I år har jag faktiskt även gått helt bananas vad gäller adventsljusarrangemang... två stycken! Jag brukar inte ha en enda så detta är helt uppåt väggarna!

ikväll har jag haft besök av några av mina fina vänner. Så mysigt, enkelt och hjärtligt. Glögg, kaffe och adventsfika. Riktigt härligt om jag får säga det själv. Saker och ting behöver inte vara krångligare än så!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!