söndag 9 december 2012

Lite lammkött är aldrig fel!

... som flickan sa!... men ja, du vet, den här flickan säger ju så mycket så det kan vara svårt att hålla reda på allt!

Har haft en helmysig eftermiddag och kväll idag. Min fina C och jag har varit på bio... Bröllop i Italien... ytterligare en film som ligger helt i linje med vår valda profil... och då är vår valda filmprofil den att filmen inte nödvändigtvis måste vara det bästa vi sett... det har inte hänt en enda gång faktiskt, att vi gått från biografen och sagt att "jädrar, va bra den va!"... nä, vi brukar gå därifrån, titta på varandra, skratta lite åt våra tokiga filmval och ja, så även idag!

Idag lyckades vi även beskåda en söt liten grej när vi gick ut ifrån biografen... vi går förbi ett par i övre medelåldern som står och tittar på en filmaffisch, vi antar att de funderade på om det var en film för dem... just när vi går förbi säger kvinnan till sin man "han där (pekar på mannen i cowboy-hatt) är det Johnny Wayne?"... för tusan, John Wayne har varit död i över 30 år!!!

Hur som helst, vi sladdade hem till C och F och jodå, där stod F i full action och lagade middag till oss! Tacos med hemmagjorda tortillas, lammkött, kyckling, guacamole, fetaost, sallad och en sabla massa gott. Inte ett halvfabrikat så långt ögat når och bara såååå ljuvligt gott! jag kunde på riktigt inte sluta äta! Eller jo, när de nämde ordet dessert så började jag fundera på att trappa ner... och ja, till dessert åt vi chokladfonduel... på riktigt, ananas doppad i choklad kan vara något av det godaste som finns! När man bokstavligt talat känner hur det vattnas i munnen... farligt! Det är inte utan att jag tycker att det borde vara straffbart att vara såhär mätt!

Så trevligt och mysigt och jädrar i min låda va gott! Tusen tack för en helt grymt trevlig kväll mina vänner! Love you longtime! 

5 kommentarer:

 1. Vänta till du blir gammal. Då kommer du undra om det är George Clooney som är med där på bilden. ;-)))

  Kram M

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha, ja, men jag kommer stå och peka på bilden och fråga om det är Görgen Clooney! =)

   kram

   Radera
 2. Är det bara mat du åsyftar i rubriken?? / F

  SvaraRadera
 3. helmysigt :) och skrattar gott åt västgötskans kommentar :D

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!