lördag 22 december 2012

en smula självbevarelsedrift...

ja, det har jag iallafall... man får va glad för det lilla...

idag smet jag förbi Coop här i Kungälv och hämtade ett paket från HM... för ett par veckor sedan, kanske mer, beställde jag lite grejer från dem. Brukar funka fin-fint! Så även då... men, byxorna jag köpte då har varit på gränsen till för stora i midjan... de liksom säckar ihop över nedre delen av baken... blir inte så snyggt... kanske känns värre än det ser ut men isåfall förtydligar jag fulheten i att gå och dra i byxorna hela tiden... så jag var lite full-i-fan och beställde ett par likadana byxor till... fast i en storlek mindre... tänkte att jag ju ändå ska gå ner i vikt... men alltså... något gick ju inte helt enligt planerna... unneriet kom ivägen kan man säga...

så ja, jag tror jag gör bäst i att låta de där byxorna ligga kvar, oprövade ett tag till... så man slipper det stora sammanbrottet nu såhär dagarna innan jul! Men resten av grejerna jag beställde var bra! (ett par lika samma byxor fast vinröda... i den större storleken, en marinblå trikåklänning, lite underkläder och en träningstop) bilder kanske kommer, men inte nu, det orkar jag inte... nu ska jag ta tag i tvätten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!