onsdag 12 december 2012

"men livet är väl lite motgångar också?! Alla kan inte få mig!"


När vi var på bio i lördags så visades trailern till Mammas pojkar innan... och ja, jag kan inte annat än älska värmländska över lag och Mia Skäringer i synnerhet... så störtskön!

För några år sedan var vi på julbord på Trägårn i Göteborg och Mia och Klara var där och underhöll tillsammans med Peter Apelgren tror jag det var... jag minns iallafall att de gjorde en scen med Tabita där hon berättade om när hon och väninnan hade varit ute och stått och dansat dirty dancing... så jäkla roligt! Tyvärr hittar jag inte den på youtube... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!