söndag 9 december 2012

Tycker du det har varit tomt och tyst här inne?

Jag tycker att du tycker helt rätt! Och jag håller helt och fullt med dig.... men jag har inte haft tid... har haft en massa annat för mig i helgen så det har inte  blivit något bloggeribloggeraande av stora mått alls för min del...

Indoorwalking som en härlig start på helgen i fredags med fantastiska Anna... Energiknippet som liksom bara  glittrar ikapp med paljett-toppen hon hade på sig kvällen till ära... är det schlager-pass så är det! Promenad i kylan på det och sedan ett urhärligt, långt telefonsamtal med fina vännen.

I lördags hade jag ett helt grymt pass, helt grymt! Det var en sån energi i salen så det var galet! Härligt härligt! Endorfinstinn och glad traskade jag hem, försökte sova en liten stund för att inte somna på bion senare på eftermiddagen (vet ju hur jag fungerar)... piffa lite lagom och åka in till stan för bio och middag.

Hade först tänkt sova över hos dem men jag kände att jag behöver sova i min egen säng... framför allt behöver jag få vakna i den... så jag åkte hem inatt... sov till sent i morse och åkte, efter frukost och lite piff ut till mina fina vänner på landet. För två år sedan myntade vi en ny tradition... julbak... så detta var tredje året vi gjorde slag i saken, bakade lussekatter och pepparkakor. Pratade om livet och umgicks... en underbar dag!

Men sedan jag kom hem har jag varit som ett utsketet äpple... eller päron... det är valfritt... helt görtrött... funderar på om den där lilla tillstymmelsen till förkylning jag gått och känt av på mornarna har fått bättre fäste?! Men nä, så tycker jag inte det kan vara! Jag är nog bara trött! och eftersom jag är det och klockan närmar sig midnatt med stormsteg så ska jag hoppa i säng...

hoppas du haft en sabla bra helg du med!
God natt!

1 kommentar:

  1. Åh vilken känsla det måste vara att ha ett härligt gäng med sig på passet.
    Ha en fin måndag.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!