fredag 28 december 2012

Jag tror på allvar att jag har problem

Ja, helt klart! I jämförelse med svält i stora delar av världen och global uppvärmning och sånt så är det inget stort problem, men ett problem, absolut, never the less!

Jag har ett tag tänkt arrangera om mina garderober. Har en liten 40-garderob i sovrummet som är sned i bakkanten som det är hyllor i. Snedheten kommer sig av att man byggt in en alkov och då inte ville ha ett skarpt hörn utan gjorde en 45gradig vägg istället... strunt samma, man kan bara ha hyllplan i den iallafall... ELLER, har jag kommit på, stänger att hänga galgar på!

Det är ju nämligen så att om man lägger kläder på hyllor och dessa hyllorna är relativt djupa så blir det kaos när man ska ha ut någonting bakom främre raden... detta kaos yttrar sig i mitt fall så att det ser ut som om garderoben fått vinterkräksjukan... kläder hamnar på golvet framför garderoben och på morgonen hinner inte jag plocka iordning den där röran... och ja, på kvällen brukar jag ha glömt av det tills jag går och lägger mig och då orkar jag inte ta tag i det... kaos...

Men nu har jag alltså tänkt om lite, tänkt att en av de där 60-garderoberna jag har i hallen skall få trådbackar och ett par hyllor samtidigt som den smala, 40-garderoben i sovrummet skall få två stänger att hänga galgar på... en mycket bra tanke tycker jag!

Sagt och gjort, åkte till Ikea efter jobbet idag och köpte ett par stativ med tillhörande fyra trådbackar till varje. Dessa är bara 44cm breda så jag kommer dessutom att få plats med torkställning och strykbräda som annars är ett gissel att få in i städskåpet. Kom hem och började riva ut grejerna i hyllgarderoben för att lägga i ordning i trådbackarna... och inser att det på något vis inte kommer att räcka med alla de där trådbackarna... jag har så sabla mycket kläder! Och ja, visst där finns sånt som jag inte använder just nu, men hur jag än vrider och vänder på det så är det knappt något jag kan tänka mig att sortera bort för tillfället...

Hur är det ens möjligt att man kan ha femton par shorts och mitt i smällkalla vintern, i Sverige, idag, inte kan tänka sig att rensa bort några! Ja, jag säger ju det, jag har problem! Saken är den att jag genast, när jag börjar tänka att jag ska rensa bort ett par shorts eller så, tänker att "men vad gör väl ett par till eller från?!" och så får de ligga kvar... och jodå, jag använder dem allihop... inte just nu... men om några månader är det dags igen!

Får åka och köpa hyllplan och stänger imorgon och hoppas det hela har löst sig på något mirakulöst sätt tills dess!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!