fredag 17 februari 2012

sittande sex... den blir liksom aldrig gammal!!!

För något år sedan råkade ju jag slänga ur mig, mitt under ett pass att "nu ska vi ha sex sittande och sex stående..." och sedan lämnade jag det tyst där... tills jag insåg vad jag hade sagt... och försökte släta över det hela med "...intervaller!"... men ack så försent det redan var... det var så sent att den akademiska kvarten redan var över, klockorna hade redan för länge sedan stannat... ljusen brunnit ut och allt sånt där... ögonblicket var förbi skulle man också kunna säga... eller kort och gott att det tog lite för lång tid mellan orden... vilket är ovanligt när det kommer till mig...

hur som helst, igår kväll hade någon återigen googlat på just "sittande sex" och hamnat hos mig... lika ofta händer det att man googlar "stående sex" eller "sex stående"...jag tycker det är lite tragikomiskt... eller sött, beroende på i vilket syfte man googlar just det... det är ju fint om man vill överraska sin partner och faktiskt forskar i hur man gör så det inte blir spontant och kanske fel! ... men kanske allra mest ironiskt att man länkas till mig...

själv säger jag så gott som aldrig hur många intervaller det är vi har framför oss om det är just sex stycken... då säger jag att vi har några, och när den första är över så har vi fem kvar... eller om själva etappen är sex minuter lång så säger jag att "och vi har lika många sittande/stående intervaller"... allt för att inte göra om samma blunder igen! Man måste ju lämna utrymme för nya blunders/bloopers menar jag!

2 kommentarer:

  1. Hahaha! Det kanske var någon i din grupp som blev lite besviken när de insåg att det inte skulle bli något... :-)
    Felsägningar är jättekul tycker jag. Om jag inte säger dem själv. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, du hade älskat mina pass! Jag gör det hela tiden... säger fel saker... konstant... det liksom bara bubblar till... och så har jag sagt det där som jag just tänkt att så kan jag ju inte säga... När helst du är i krokarna så säg till!!! kram!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!