söndag 12 februari 2012

Bränd tunga dricker ändå upp fått kaffe

Åkte till Trollhättan med farmor och farfar idag, auktion som hägrade... lite väl mycket folk för att man skulle orka få en bra överblick dock... fast jag fick en nästan för bra överblick av en kaffeservis... Hackefors, gräddvit med guldkanter, snirklar och sådär gammaldags kopp... mycket fin! Men jag har redan en kaffeservis... och en teservis... och en mockaservis... och jodå, säkert några till... så jag la band på mig själv istället för att lägga förhandsbud på servisen... och skyndade mig att få med mig farmor och farfar därifrån innan jag ångrade mig igen... och jodå, nu sitter jag här och ångrar mig en smula... den var väldigt fin, jag har ju ändå en del av en hylla ledigt nere i förrådet... att ha den så länge tänker jag!

Åkte vägen om AntikLadan i Lilla Edet på vägen hem, men där hittade jag faktiskt ingenting... men det var också sådär mycket folk och jag fick inte någon riktig ro att kolla ordentligt... lika tur var väl det... jag har inte plats för mer porslin... så enkelt är det ju bara!

När de sedan lämnade av mig vid bilen och solen sken så fint på den så smutsen verkligen framstod i all sin prakt insåg jag att det nog var läge för en biltvätt... det var inte bara jag som insåg det idag... och nä, jag tvättar inte min bil för hand, eller jo, det har hänt, men jag tror faktiskt den mår bättre av en automattvätt med alla behandlingar den ändå får där, än att jag vaskar av den med "såpavatten" och inte efterbehandlar den alls... och nu skiner den som den lilla svarta pärlan den är! Det är änna så man får vårkänslor! Skulle självklart tagit för-och efter-bilder men jag missade det... Men hur svårt kan det vara... tänk dig svart/brun/grå-matt före och sedan *tvättellitvättellitvätt*... svart/svart/svart-blank, SÅ ser den ut! Vilken känsla hörrö!

och jo, hon på bensinstationen sa att "medan bilen tvättar så kommer du in hit så bjuder jag på kaffe!" och det var ju görgott såklart, det är det ju allt som oftast med kaffe faktiskt... och en väldigt trevlig gest! men aj vad jag brände mig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!