onsdag 1 februari 2012

på riktigt!

ja. det mesta, nästan i stort sett allt jag skriver här är ju det, på riktigt alltså... ibland med en ironisk underton, ibland med en ironisk överton... beror på hur man väljer att se det... det händer ju även att det faktiskt är gravallvarligt... och ibland lite sådär ganska bara taget direkt ur vardagen... som att min bil inte ville starta imorse... för mig, som är lite görkär i min bil, blev det gravallvarligt faktiskt... men för dig kanske det bara har inneburit att du spenderat halva dagen med att fundera på om jag fick startat den igen när jag skulle åka hem från jobbet... vad du kan ha haft för dig resten av tiden vet ju inte jag, men om du vill så får du självklart gärna skriva det i en liten trevlig kommentar! Kommentarer är alltid lika välkommet! Man blir faktiskt superduperdunderglad när man får kommentarer, iallafall om de är av den trivsamma, trevliga sorten!

Hur det gick med bilen?! Jodå, den startade så fint! Jag gjorde som pappa sa, inga extra grejer på, en snabb tryck på gasen och sedan starta... gick så bra så! Men jag vågade inte ha igång något onödigt på vägen hem heller, så jag är lite extra glad över min stora parkas och yllemössa just en dag som denna!

Men, det jag skulle skriva om... nu kommer det!!! På riktigt så är det nog så att jag minst tre gånger i veckan, oftast fyra gånger i veckan, när jag ska fundera ut en käck inläggsrubrik så kommer det från hjärtat ett förslag: "Har jag sagt att jag älskar att instruera pass?!"... men jag får varje gång för mig att jag nog har använt det tidigare... vilket jag kanske inte har, men jag gissar att du har förstått det sedan ett bra tag tillbaka, att jag älskar att instruera... idag var inget undantag! Lovely, lovely deltagare som sitter och trampar och ler, ler och trampar och kämpar så svetten lackar.

Nu ska tösen här snart knoppa.... ska upp TIDIGT imorgon bitti... strax innan sex går tåget till Köpenhamn... det är modemässor där... vi ska försöka hinna med dem allihop på en dag... lycka till säger jag... break a leg and merry new year... vet inte riktigt varför jag skulle säga det sista där, men jo, ja så känns det! Men det blir säkert jättebra. Händelserikt om inte annat!

1 kommentar:

  1. Vad skönt att bilen startade igen! Inte kul att bli stående nånstans i kylan... :-P

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!