onsdag 16 februari 2011

Sex sittande och sex stående…

Jo, så har jag faktiskt instruerat mina deltagare på ett spinningpass en gång för inte så länge sedan… viskade in ett …"intervaller"… lite för sent efter att jag sagt det och insett vad jag sagt också… så det blev lite extra tydligt hur dumt det lät, det där första… man kan inte vara på topp jämt!... hade kul om man va det någon gång!

Ikväll var det dags för pass igen, min älskade 45a cykel. Har helt makalösa deltagare, peppade och och taggade till max, och även de som inte är taggade i början, till och med kommer fram innan och säger att de nog måste ta det lite lugnt idag, får gå hem med en guldstjärna bakom örat för att de varit grymma. Man är där för sin egen skull, det är viktigt, för sin egen prestation, anpassad efter vad den behöver få vara just idag... det och den obligatoriska portömningen man får av allt svettande... just det sa jag idag... så inte idag heller kunde jag gå ifrån passet och känna att jag hade tänkt efter före jag slängde ur mig saker... men ibland hinner man inte tänka efter före... men som sagt, det hade varit kul om man hade gjort det någon gång!

2 kommentarer:

  1. Åååååh
    Är du spinninginstruktör???
    Hatten av, fasen vad coolt!!!!

    SvaraRadera
  2. haha, ja, jag har den stora förmånen att få sitta och cykla och samtidigt skrika/peppa/instruera folk till att trampa ännu mer/svettas kopiöst och samtidigt helst sjunga och le också! Fast det är inte så coolt! Det är bara galet roligt!!! ;-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!