fredag 3 februari 2012

bara liiiite irriterande...

imorse när jag kollade mailen i telefonen hade jag sjumiljaaarders "undelivered mail messeges" typ... så återigen har någon jävla jävel (förlåt språket men det är min blogg, jag svär hur mycket jag vill!) skickat något som skickar iväg en massa saker till alla mina kontakter... för nej, jag brukar sällan skicka spam medvetet! Har lärt mig att det hjälper om man då går in och ändrar sitt lösenord... eller ja, de spam som redan är skickade går ju inte att ta tillbaka, men det händer kanske inte direkt igen... inte på en gång iallafall... men då har min j-la hotmail istället spärrat sig nu...

jag möts av den här texten när jag försöker logga in med mitt nya lösenord:


Kontot har spärrats

Varför visas det här?
Någon kanske har använt ditt konto för att skicka en stor mängd skräppostmeddelanden (eller något annat som strider mot tjänstvillkoren för Windows Live). 
Vi finns här för att hjälpa dig att få tillbaka ditt konto.
Vad behöver du göra?
Vi ber dig att ange ett mobilnummer dit vi kan skicka en verifieringskod. Sedan lägger vi till telefonnumret i din Windows Live-profil för framtida användning. När du har angett koden kan du byta lösenord och logga in.
Vi har rensat dina kontoinställningar
Kunder hamnar ofta här eftersom någon annan har tillgång till ditt konto och använder det utan din vetskap för att skicka skräppost. För att skydda dig och dina kontakter har vi tagit bort alla Hotmail-frånvaromeddelanden och länkade konton som du kan ha haft.
Och jo, javisst är det helt fantastiskt suveränt att det bara är att skicka sitt mobilnummer till dem och så blir det löst, klappat och klart och funkar som det ska utan att man behöver skämmas över att man har skickat en massa tips och idéer om preparat som kan ge dig jätte-erektion eller fantastiskt sex... OM det hade funkat ja... men nä, jag skickar mitt mobilnummer... och det står iofs att det kan dröja några minuter innan smset med verefieringskoden kommer fram, men den första verifieringskoden borde varit framme i min telefon vid tretiden... eftersom den inte behagade att dimpa ner så har jag skickat om, skrivit mobilnumret på alla möjliga och omöjliga sätt... men nä... minuter på MSN kanske är av en längre sort... vad vet jag... jag skickar ju spam... i sömnen...

någon som har en aning om hur man kommer runt det här lilla problemet??? 

2 kommentarer:

  1. Kan detta vara rill hjälp kanske?
    http://www.windowslive.se/mvh/post/2010/09/28/Har-du-problem-med-att-komma-at-ditt-Hotmail-konto.aspx

    SvaraRadera
  2. Jag hade problem med hotmail för något års sen. Hade glömt mitt lösen som ALLTID kom automatiskt, förutom den där sista gången och jag satt som ett frågetecken. Hade ingen aning vad jag hade...?!

    Jag hittade en mailadress dit man kunde skriva och fick sen ange massa "nonsens" (enligt mig). Vilka vänner man hade i adresslistan, vilka mail som fanns i inboxen, osv osv osv... Jag kunde bara hälften och ifrågasatte till slut hur i h*****e jag skulle komma ihåg allt i detalj ur minnet?! Jag fick ett nytt lösen... De orkade väl inte med mig. :-P

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!