torsdag 9 februari 2012

när jag ändå är igång med listeriet...

och listar alla världens bästa låtar... eller bara de tio bästa, men ändå!!! I höstas köpte jag ju ALLA Håkan Hellströms skivor typ... det var en glädjens dag i detta Kungälvs-kexs hem när paketet kom fram... och det är fortfarande så att det skänker mig glädje, varje dag!!! och jag lovar, jag ska inte rabbla upp dem i någon lista, jag vill bara göra ett konstaterande!!!

Pratade med en vän i höstas och hon sa att den absolut bästa skivan han gjort är "Det är så jag säger det"... och jag måste säga att jag helt och fullkomligt håller med!!! Jag har lyssnat på den konstant nu i flera veckor, kanske månader... den blir bara bättre och bättre!!! Alla låtarna bjuder på små överraskningar, små fina snirklar som man blir lite kär i... och jo, titelspåret är ju något av det vackraste som finns... det gör ju sitt också!
Skivan längst fram till höger... så galet bra!

2 kommentarer:

  1. Håkan Hellström är inte min "grej". Men smaken är som baken! ;-)

    Ha en fin fredag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väl bra ändå, att det är olika menar jag! Fast hur man inte kan gilla Håkan har jag svårt att förstå... men man kan inte förstå allt! =)

      tack detsamma!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!