måndag 6 februari 2012

va konstigt ändå

att man aldrig... eller jag ska kanske skriva för mig själv... det är ju ändå högst personliga åsikter... att JAG aldrig riktigt ser fram emot måndagen... fast jag vet ju att jag älskar måndagar... den senare delen på måndagen är ju faktiskt en av höjdpunkterna på veckan... och kanske just därför är det kanske så att hela dagen dit känns som uppförsbacke... verkar ju faktiskt rimligt när man tänker på det... nästan förvånandsvärt rimligt faktiskt... hihi...

men men, för att piffa upp dagen, så följde jag med kollegan till Allum på balsamspray-jakt... till henne... själv skulle jag bara vara sällskap... gick sådär kan man säga! Kollegan åkte hem tomhänt... själv fick jag för mig att investera i en spray från beadhead som ger lite extra boost åt självfallet...

bilden är lånad från beautybay.com
Iallafall funkar det på min svägerska, fast hon har ett hår med bra boostat självfall i sig själv... men den luktar ljuvligt också... så om jag nu inte får lika fina lockar som L så kommer håret iallafall att lukta smaskens! Återkommer med resultatet!

PS. På beautybay kostar den hälften så mycket som den gör på Bellbox... insåg jag när jag letade upp bilden... och det är samma sak med BareMinerals-grejerna... MYCKET billigare på beautybay... och ändå är jag inte klok nog att handla där! Men jag ska bli... tills dess sitter jag och har inget direkt resultat att visa upp... har inte ork att fixa håret såhär ikväll... way past bedtime... men det luktar gudomligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!