måndag 13 februari 2012

idag för tre år sedan

ja, tidigt som satan (har schemalagt detta inlägg... idag kommer jag inte upp så tidigt om det inte är något alldeles i hästväg...) strax innan kl.05:00 satte sig min bästa Malin och jag oss i kön utanför den lokala resebyrån tillika ticnet ombud och köade... lite sådär väldigt väl förberedda på det mesta, och en smula överentusiastiska till hela grejen hade vi med oss:

brassestolar
liggunderlag
kaffe
smörgåsar
TP-frågor
Yatzy
blåbärssoppa
kakor
bullar
smågodis
filtar
massor med dubbla lager kläder
bok
osv...
osv...

sedan satt vi där i över fyra timmar och väntade på att det skulle bli våran tur att komma in i värmen och sätta klorna i så många biljetter vi kunde... konserten vi längtade så till gick av stapeln 31 juli samma år... jo, det är klart, U2... vad annars skulle kunna få mig att gå upp så tidigt och sätta mig i snön?? När jag läser igenom listan med allt gott vi hade med oss funderar jag på om jag inte skulle kunna tänka mig att göra om det iallafall... utan att biljetter hägrade... för som jag minns det så var det väldigt mysigt, lite spännande och ganska roligt där i kön. Om än väldigt kallt efter ett tag...

Vad skulle få dig att göra samma sak?


5 kommentarer:

  1. Om det var för att få träffa Hugh Jackman eller Josh Holloway "in person"... ;-D

    SvaraRadera
  2. haha, ja det förståss, det hade jag också gjort... iallafall Hugh Jackman... Josh-killen får jag ta och googla... återkommer! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. ... nu har jag googlat klart och lyft upp hakan ur knät... jodå, han går bra han med! =)

      Radera
    2. Ha ha! Visst är han fin?!
      Har du inte sett Lost?! Då har du missat nåt. ;-))

      Radera
    3. Nä, jag har inte sett Lost, gillar inte sånt som är obehaglit... fast han är ju inte direkt obehaglig... kanske borde se det ändå! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!