måndag 20 februari 2012

om jag fick bestämma

så vore alla kvällar måndagar... vilket är väldigt konstigt eftersom jag egentligen alltid sagt att jag avskyr måndagar... att om jag vore katt så hade jag varit väldigt fet, röd och älskat lasagne... SÅ mycket hatade jag måndagar... men så hände något, jag sökte och fick ett pass tilldelat mig i Partille... och nu kan jag nästan inte bärga mig till nästa gång det är måndag och jag får köra med dessa underbara deltagare!

bilden är lånad härifrån

Denna gången dröjer det två, TVÅ, 2 (!!!) hela veckor till nästa gång jag träffar dem igen... jag tycker det är väl lång tid... FÖR lång tid absolut... det allra bästa var nog när jag körde tisdagarna OCKSÅ i julas i några veckor... då fick jag alldeles lagom dos... egentligen skulle det ju vara roligt att jobba som instruktör jämt... men då hade det ju blivit vardag också... tror faktiskt jag har hittat den perfekta balansen just nu... fyra gånger i veckan, som hittat!... men som sagt... några fler måndagkvällar hade varit att föredra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!