lördag 4 februari 2012

Minininis goes spinningstewardess

Jag har ju pass på lördagar, det är några av er mer medvetna om än andra... ni som går på mina pass tänker jag på först och främst... några av er som inte går på mina pass vet ändå om att jag kör pass på just lördagar... för jag har alltid så himla mycket att skriva om dem just... vet inte varför det är så, men det var mitt första "egna" pass... det är det passet jag haft nästan sedan jag började instruera och som aldrig tafsats på... a match made in heaven so to speak... typ...

idag var det verkligen högt i tak... på mig iallafall! Inga som helst begränsningar verkade det finnas... inga gränser, tro mig, jag letade! Så, om jag inte har helt fel så var det något liknande detta idag... fast jag är inte så solbränd, och rappade inte... men alla detaljerna är med tror jag!


"vi på Sportlife hoppas att ni har haft ett trevligt pass och att ni väljer oss igen, nästa gång det är dags för lite konditionsträning!"

2 kommentarer:

  1. Haha, ja det var inte långt ifrån :)

    SvaraRadera
  2. fast jag hade ju absolut inte den finessen han har... saknade beatet stomt, clap... den grejen får vi ju öva in! =) eller så spelar jag bara upp den som han gör, från iphonen... kanske... vem vet vad som händer... det är ju inte direkt så att jag planerar, som du kanske märkte idag! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!