onsdag 15 februari 2012

onsdag, eller lill-lördag...

...som vi kallar det här på västkusten... och jo, onsdag är det, och jag har ont i huvudet... börjar ana ett samband med att jag äter en smörgås på tisdagkväll (vi dricker alltid te och äter smörgåsar på dräktsömnaden och jag brukar unna mig en liten macka då för att inte vara till besvär eller konstig)... känner du igen det? Att en kolhydrats-"puff" kan ge huvudvärk efteråt?

Men, men, strunt samma, jag behöver nog bara fylla på med vatten... kan vara så också... att jag glömmer av att dricka tillräkligt med vatten...

Idag är ju annars en sån där dag då man verkligen önskar att man hade haft barn som hade sportlov så man var ute i pulkabacken eller skidbacken! Kanonfint väder, snö och en alldeles perfekt chans för att få lite sol på näsan!

Happy lill-lördag på dig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!