onsdag 22 februari 2012

överstyr var det ja...

skulle gått och lagt mig för länge sen... eller skulle och skulle... släng in ett fett BORDE istället... borde gått och lagt mig för länge sen... men så kom jag på att lunchlådan till imorgon inte gör sig självt... och det där packande går ju inte bara att göra listvis... så nu har jag fixat ena delen till lunchlådan till imorgon... och börjat att packa!!!

När det kommer till accessoarer så har jag en hel del sånt... det är ju det jag jobbar med... man tenderar att hitta bra-att-ha-grejer när man röjer bland prover då... titt som oftast faktiskt! Så jag vet inte hur andra tänker, men en fyra-fem par handskar borde väl vara rimligt??? Jo, jag vet att det kanske, för vem som helst, låter som många par, men ha då i beaktande att denna tösen köpt tre par skidbyxor,en overall och en skidjacka bara det senaste halvåret... samt fått en skidjacka också... jag har inga rimliga gränser inom rimligheten på något vis känner jag... (kan meddela att jag idag stod och drog i ytterligare en skidjacka... överstyr är ordet du letar efter!)

Men jag vill heller inte riskera att vara kall och blöt om händerna, inte när jag har en massa handskar liggandes... och en stor resväska som nog rymmer ett extra par eller tre... jag ska ju bara ha med mig en overall, ett par skidbyxor och en skidjacka iallafall... galen på alla sätt och vis är jag inte!

Sedan skulle jag plocka ut en bra mössa också... vansinnigt svårt när utbudet är i stort sett obegränsat... men det blir en svart basic mössa att ha i backen om man tar av sig hjälmen och det är kallt. Sedan kommer jag nog inte kunna låta bli att ta med min fina peak-mössa också... den som är helt värdelös i passformen egentligen, men helt galet go ändå! Lite som jag faktiskt, när jag tänker efter! Don efter person kallas det visst!




Denna kändes också som ett alternativ faktiskt... för att den är så söt... och gosig med det vita lurvet inuti... men så trillade den mer praktiskt lagda Nina fram ur gömmorna och proklamerade att det var opraktiskt med tofsarna... att det skulle ta för mycket plats... eh... platsen de där tre, små, stackars, anskrämliga tofsarna skulle ta är ju egentligen mikroskopisk i jämförelse med mycket annat jag inte kunnat låta bli att packa med mig utifall-om-att-och-det-vore-väl-ändå-praktiskt-hänseende... men nä,nä... ska jag vara praktisk så får jag väl vara det över några tofsar på en mössa då då...

NU ska jag gå och lägga mig... borde egentligen bocka av någon mer grej på iallafall någon av listorna... men just nu är jag ganska nöjd bara med det faktum att jag kommit igång... att min administrativa tjänst övergått till en lite mer praktisk och kreativ tjänst!

God natt! 

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!