lördag 11 februari 2012

GRATTIS på 1-årsdagen!

Ja, faktiskt, idag för ett år sedan, då var idag en fredag... en kall och vacker dag om jag minns det rätt... jag hade funderat på det hela ett tag... känt att jag kanske visst hade tillräckligt många ord och åsikter för att skriva något nästan varje dag som, ja den som kände för det skulle kunna läsa...

så med ett glas vin i kroppen, ett glas till bredvid datorn så började jag, med stapplande försök och små, små framsteg att först skapa en blogg och sedan skriva mitt första inlägg... Minininis var född... min ventil i en tuff tid, min avfallskvarn när mycket kändes skit, piss och mögel... och framför allt, mitt bankfack för mysiga minnen och glada tillfällen i livet. Kanske allra mest framför allt (ja, vi tar en till) en chans att kunna bolla tankar och idéer, hitta ytterligare bekantskaper i form av dig... vad jag hade gjort utan bloggen vet jag inte idag... inget drastiskt gissar jag, men jag tror absolut att den har berikat mitt liv galet mycket!

bilden lånad härifrån
Och som jag säkert skrivit tidigare så råkade jag ju radera mitt första inlägg... men det andra finns kvar... och alla de andra, 822st, som följde efter det... idag har det blivit över 42000 sidvyer, detta är mitt 824 publicerade inlägg... hur många ord det egentligen blev av det där glaset vin som styrkte modet att börja skriva vågar jag inte ens räkna på... men skit samma, det finns en siffra som jag tycker är ännu viktigare... 1925... smaka på det... 1925... det är inte vilken siffra som helst... det är så många kommentarer som skrivits i den här bloggen, till den här bloggen, av dig och många andra... de allra flesta så fina, roliga och mysiga att man blir alldeles varm i själen! Tusen tack för dem!

Och ja, nu är det väl så att jag nästan hör hur orkestern börjar spela för att få mig att sluta... (du minns Julia Roberts Oscars-tal 2001?!) men det är ju helt klart så att ni inte blir av med mig på ett tag, det här med att skriva har ju blivit ett gift, ett beroende och något jag verkligen tycker väldigt mycket om! Lika mycket som jag tycker om alla era fina kommentarer!!!



8 kommentarer:

  1. det blir ett beroende att läsa också så tur för oss alla att du inte har några planer att sluta ;)
    kram vill dig!!

    SvaraRadera
  2. Grattis på 1-årsdagen!!
    Gillar din blogg massor, och läser i stort sett alla dina inlägg, även om jag inte alltid kommenterar. Keep on blogging, snygging!!
    Kram :D

    SvaraRadera
  3. Ja! Stort grattis för ettåringen! Fortsätt skriva! KRAM//Söss

    SvaraRadera
  4. Grattis på 1-års dagen! Och jag fortsätter självklart att följa med på kommande år och inlägg!

    SvaraRadera
  5. Grattis och TACK för många timmars läsning!! Kramar

    SvaraRadera
  6. Grattis på 1-års dagen!
    Du är så grym på ord Nina.

    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Följer den varje dag! Den har varit lite av en barometer för att känna av "dagsläget". Många glada skratt har den gett mej, en och annan tår har trillat. Så är det med oss mammor som älskar våra barn. Vet att den har varit jättebra för Dej Nina, så ett stort GRATTIS på 1-årsdagen. Kram Mamma

    SvaraRadera
  8. Tack för alla fina kommentarer, inte bara idag men alla dagar! Självklart kommer jag fortsätta att blogga, jag tror f-n det blivit en drog! Och jo, absolut mamma, den har funkat som en barometer för hur landet Nina ligger...

    kram på er allihop!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!