lördag 18 februari 2012

Fräckare än så här har jag nog aldrig varit!

Ja jösses!!! Såg mig aldrig i någon spegel när jag köpte gogglesarna idag... säljaren var riktigt duktig och trägen, verkade sådär kunnig och vettig. Jag gillar duktiga säljare, sådana som jobbar lite för sin sak, mycket hellre en eller två "kan jag hjälpa dig med något?" än sådana där som det känns som om man stör dem i deras dag om man kliver in i butiken... denna killen gjorde ett bra jobb...

Han sålde även på mig ett par goggles för ungefär det dubbla vad jag hade tänkt ge... men så är det ju ibland... och när jag ser mig själv i spegeln med dem på, ja hjälmen också såklart så tycker jag faktiskt att jag är ganska snygg... och cool... cool framför allt... kanske mest för att jag får så himla litet ansikte!!!

Eftersom jag har cerise och vinrött i mina skidkläder inser jag också att jag inte kan ha det röda bandet... som tur är finns det även ett svart... det kommer bli så himla coolt... don't you think?!


Fan, jag känner mig som Bono as the Fly... fast med lite säkrare frisyr!

2 kommentarer:

  1. Ja, du är hur cool som helst! Och frisyren den är.. en väl dold hemlighet ser det ut som

    SvaraRadera
  2. =) ja, den är ju heldoldis egentligen, men jag tänkte på att mitt "skal" ju är säkrare än Bonos backslick, som också blir en hjälm, men inte lika safe, typ... långsökt, jag vet!... jag är det ibland!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!