onsdag 22 februari 2012

När planerandet går överstyr...

... det har det nog kanske gjort... jag har börjat skriva en lista över listor jag behöver skriva... en master-lista så att säga... först hade jag det som en lång lista... men det blev för rörigt... när jag blir lite stressad över något och inte har riktigt koll så blir det lätt så... att allt blir för rörigt, även om det kanske inte alls är det egentligen... men mitt huvud kräver så kallad "tysk disciplin" då... jag detaljstyr och blir väldigt tydlig... styr liksom med hela handen... så nu styr jag mig själv med just det, hela handen, skriver listor och planerar saker jag inte ens vet...

Listor att skriva är:
1. Saker att handla innan resan
2. Saker att fixa innan resan
3. Saker att ta med inför resan

Sedan har jag börjat skriva på de där listorna också... känns som ett lite administrationsjobb nästan... själva packandet, handlandet och görandet, SÅ långt har jag inte kommit än... men det kanske vore vettigt... att komma dit menar jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!