tisdag 21 februari 2012

bokad och klar!

ja, jag har varit inne med bilen en sväng också, låtit en mekanikerkille kolla lite så däcken satt fast och besluta om det var okej att jag körde runt med den i några dagar... bokat tid för service och fixeri fick jag också gjort, för det var inte alls så som jag hade tänkt, att man bara svänger in bilen och de tar emot en med öppna armar... inte ens min lilla, lilla bil gör de så med... men iallafall, bokad är jag... klar blir den i nästa vecka!

Tills dess kör jag försiktigt och bromsar mjukt!... och är rätt nöjd med att jag faktiskt fått bokat den där tiden... den lilla "att-göra-listan" börjar bli ganska lång... skönt med ett "check!"...

Hur har du det en dag som denna? Några såna där avbockade grejer på "att-göra-listan"?

1 kommentar:

  1. Lite försent men idag har jag också bockat av.
    Gympass med Suz; check.
    Inlämningsuppgift Årsbokslut; check.
    Så idag har jag bara skola & jobb kvar.

    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!