söndag 19 februari 2012

släkten är bäst!

Har varit på middag hos min fina farbror och faster idag, med farmor, min syssling och hennes sambo. En väldigt trevlig sammankomst måste jag säga! Och vansinnigt god mat! Min faster är väldigt duktig på det där med matlagning och bakning... och dessert... ja, jösses va gott allt va!!! Jag åt nog lite för mycket... men det är ju söndag! ... och jag behöver säkert ladda inför Val d'Isére... säkert...

Vi träffas inte så ofta i min släkt, det är lite synd, för någonstans så har man ju ändå band och relationer som man inte kan få på något annat sätt... vi får väl kanske försöka ta och bli lite bättre på den biten... det tycker jag helt klart!

I övrigt var det också en väldigt givande eftermiddag, jag fick checkat av lite inför Val d'Isére och känner mig lite lugnare nu, lite mer säker och trygg... och framför allt säker på att jag kommer att ha alldeles för mycket kläder med mig, men hellre det än tvärt om som jag brukar säga... eller va det flickan som sa det!?

2 kommentarer:

  1. Det var absolut flickan som sa! :-) hahaha
    Och för mycket kläder gör verkligen ingenting. Jag är väldigt avundsjuk på att du ska ut och resa.

    SvaraRadera
  2. Flickan säger så mycket så det är svårt att veta ibland! Tack, då packar jag med gott samvete! =) Ja, det är nästan så jag själv är avundsjuk på att jag ska iväg... men rädslan för själva åkandet tar överhanden ibland... men men, de e bar' å' åk!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!