torsdag 16 februari 2012

Såg du honom????

Såg du den söta  lilla killen som sparkar runt i sängen med sin mamma och pappa som försöker sova? I Hemtex-reklamen alltså... själv sitter jag här och har igång sporten (något som aldrig händer annars) bara för att inte missa reklamsnuttarna och fasters älsklings fina, fina leende... självklart kanske inte du känner samma för just honom som jag gör, men han är så söt!!!

Fixade iallafall att ta en bild på det hela... så du vet vad du ska kika efter menar jag!




4 kommentarer:

  1. Inte sett den än men lovar att hålla utkik efter den. Med en sådan faster kan han ju inte vara annat än galet söt.

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh va snäll du är! tack!!! =) Men han har att brås på både från sin mor och sin far också... en galet vacker mamma har han, och ja, lillebror (hans pappa) honom ser du ju lite på bilden, han går inte av för hackor han heller!

      KRAM

      Radera
  2. Ja! Den såg jag ju igår och tyckte att var inte det där en väldans söt liten sak:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är han det sötaste som finns den där lille!? (nu är jag ju bara en smuuula partisk...) =D

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!