måndag 20 februari 2012

hur jävla dumt är inte det då???

som jag ju kanske, möjligtvis, eventuellt har nämnt så ska det ju åkas snowboard om några dagar... jag är nervös, ja... vad gör jag för att skingra min nervositet, eller iallafall försöka bemästra den? Jo, jag samlar på mig en sjuhelsikes massa skidkläder... alla skidbyxor har du ju kanske, antagligen redan läst om... och jo, jag kan hålla med dig lite, det gick kanske överstyr där ett tag... men det finns ju anledning till det med!... först blev de lite för små... sedan blev de lite för gråa... och sedan, ja då blev det himla bra faktiskt! och de lite för små, de kan jag ju ha som mål att komma i till nästa år! De för gråa vet jag inte riktigt vad jag ska göra med... men det reder sig...




Det kan tyckas att det skulle räcka där... men det gör det ju sällan... så jag har även lyckats köpa på mig en massa underställ... lite sådär med tanken att man aldrig kan få för många... och det kan jag fortfarande tycka att så borde vara fallet... att man inte kan få för många underställ alltså... det måste ju gå åt, är det kallt som satan så får man väl köra dubbelt?! Men när kommer poängen då, undrar du kanske nu... vad är det som är så jävla dumt??? Jo, att jag köpte ett ganska dyrt underställ och nu inte hittar det! DET är dumt... men strunt samma, jag kommer ha snyggast (och störst) overall iallafall!


Nu ska jag gå och lägga mig, kanske borde sortera tvätten så allt bara är att slänga in i tvättmaskinerna när jag sticker på sykväll imorgon kväll... det vore ju klokt såklart...och inte alls så jävla dumt faktiskt!


Uppdatering 23:09 - Haha!!! När jag rotade runt bland några av underställen jag har köpt så insåg jag att ett är helt i fleece... ska inte svära på att jag inte kommer att morfa runt i det precis HELA nästa vecka... men, Men, MEN jag har faktiskt plockat ihop och sorterat tvätten för imorgon! fast det saknade understället saknas fortfarande... får leta vidare... det är gott om tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!