måndag 13 februari 2012

måndag idag ja...

och som vanligt såhär dags har jag inte riktigt kunnat förmå mig att se fördelarna med den... dagen alltså... jo, det är fint väder! Och jo, jag har en trevlig helg att blicka tillbaks på... men det gör inte måndagen mer ursäktad för det... det gör inte att jag mindre vill ligga kvar i sängen likt värsta tonåringen och bara sova, dåsa bort hela dagen...

MEN om sex timmar får jag min belöning för dagen... om sex timmar har jag fullt upp med att rådda i salen, hjälpa nya deltagare på plats och ställa in sina cyklar, justera inställningar, kanske fixa med någon trilsken cykel, påminna om att väta ner de två randiga partierna på insidan av pulsbandet, le och bara känna att livet är fantastiskt... Det är alltid lite extra fantastiskt just innan ett pass som man tycker sådär lite extra mycket om.

Idag har jag dessutom lovat att vi ska köra ett gammalt pass, med lite extra mycket allsång... det värmer det här allsångsälskande instruktörshjärtat att deltagarna själva ber om det!

3 kommentarer:

  1. Tack, det ska jag! Det är svårt att misslyckas med just rolighetsfaktorn när man har stans bästa deltagare med sig! =)

    SvaraRadera
  2. Det är ju toppen att just måndagen avslutas på det härliga sättet! Då känns det inte lika måndagigt längre ;-)

    SvaraRadera
  3. Ja, det är verkligen helt fantastiskt! Helt galet att få förmånen att köra med så många härliga, underbara och helt fantastiska deltagare! Så det måndagiga försvinner liksom! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!