tisdag 14 februari 2012

Ponera att jag faktiskt försöker sova...

Ja, försök att föreställa dig det... (klockan är långt innan midnatt jag vet och har full förståelse för att det är svårt att tro att jag faktiskt gjort natt, men så är det iallafall, svårt eller ej)... Då förstår du också kanske att jag inte uppskattar de två gulklädda herrarna som anser att elva-snåret är den perfekta tiden för snöskottning här utanför... Imorgon bitti kanske jag uppskattar det, iallafall hade jag nog gjort det om jag hade nyttjat den gångbana dessa herrar så idogt raspat ren från snö ända ner till asfalten... Men nu,nu uppskattar jag det inte alls lika mycket! Frågor på det??? God natt!

4 kommentarer:

  1. Svar
    1. haha, ja den var stor!!! Kanske måste täta mina fönster... lät som om de skrapade utanför dem direkt nämligen, och jag bor tre våningar upp! =)

      Radera
  2. Svar
    1. tack, ja efter ett tag... när de var klara med skrapandet! =/

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!