måndag 20 februari 2012

I'm on fire!!!

ja, alltså inte bokstavligt talat, men jag har haft en sån där bra start på dagen ur en verbal synvinkel... sådär så jag tror mig ha kommit ett steg närmare att koppla på den mer tugg-tjöt-ordvitsiga sidan hos mig själv, den som är, näst intill totalt nödvändig för att fungera i gänget det bär av till alperna med... fick en liten mjukstart igår vid middagen... och nu, jo det finns liksom där!

Visst kanske man är lite ringrostig ännu... man missar några givna ögonblick och tillfällen... än mer de dolda, de lite kruxigare... hjärnan kopplar inte helt av sig självt än... men jag ger det tid... det är gott om det... tid alltså... sedan jäklar blir det åka av... verbalt alltså... eller ja, bokstavligt talat också faktiskt ju... det blir säkert görbra... känner faktiskt att min nervositet börjar rinna av mig också, kanske i takt med att munlädret blir starkare... känns bra!

Måste bara hitta ett vackert hus vid backen att avbryta med... när det går för långt över styr liksom... men det löser sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!