lördag 12 februari 2011

tänkte jag nu???

som jag skrev i förra inlägget så har jag ju titt som oftast det senaste tänkt en massa på att starta en blogg, just för att jag tyckt mig komma på en massa saker att skriva om... gissar att många börjar just så, de som sitter och tänker att jag har ju inget att dela med mig men en blogg vore kul, är nog något färre än oss andra faktiskt... vet inte... försökte tänka logiskt... ska nog sluta upp med det, det verkar bara krångla till saker och ting.

Så, där befann jag mig, med en massa saker att skriva om, tog mod till mig och klev in i blogg-världen... och jag vet inte vad som hände riktigt men nu har jag ingenting jag kan tänka mig att skriva om, så detta riskerar just nu att bli som Seinfeldt, en serie om ingenting... fast i ord... bilder har jag inte förstått hur man lägger in än... det kommer... nog.

Men hur är det, scannas hjärnan av blogspot när man skapar en blogg, all cynk och logik försvinner??? DET skulle kunna förklara en hel del bimbo-bloggar man snubblat över... däremot förklarar det ju inte alls hur vissa bloggare kan vara så galet grymma på att uttrycka sig. Så min teori spricker där, helt klart! Jag har flera bloggar jag läser minst en gång om dagen (ofta studsar jag in och kollar ett flertal gånger) i hopp om att man ska ha uppdaterat med något nytt, kuligt, underfundigt eller något som berör... så om ni någongång känt er jagade, förföljda bloggwise, så kan det vara jag! =D

Till höger här på denna sidan så har jag lyckats lägga upp en lista där jag tänkt lägga in länkar till bloggar jag läser med glädje, men jag har ingen riktig koll på vett och etikett inom bloggeriet... kan man bara helt sonika lägga in de bloggarna man följer och hoppas ägarna tar det som den komplimang det är ämnat, eller frågar man om lov först? Hur gör man??? Varför står det inte någonstans??? Eller, OM det står någonstans, VAR är det någonstanset???

Se där ja, det blev ju några rader iallafall, om ingenting... precis som utlovat!
Nu ska jag ta den här arma lekamen jag kallar för kropp och slänga den i sängen en stund, det är den värd efter veckan som varit och dagens spinningpass med galet mycket pepp, tagg, puls och bästa deltagarna en instruktör kan tänka sig! <3 sedan får vi se om det blir städning idag eller om jag skjuter på det tills imorgon... sticker hem till föräldrarna en sväng istället och hälsar på, gråter en skvätt över den sötaste katten Skorpan som for till Nangijala natten till onsdag. Det är konstigt vad man kan sakna och älska en liten skabbig och lätt knäpp katt så mycket!

be careful out there! krama varandra i trafiken!

5 kommentarer:

  1. Ramlade in här via den där som inte har några hamstrar för att hon e vuxen!
    Jag brukar inte be om lov, ibland frågar någon om de får länka, så klart man får! :D
    Men det är mycket roligare med såna som dimper in och säger "fy fan vilken bra blogg! Dig ska jag länka till!" :D De flesta länkar bara. Utan att meddela.
    Sen ett tips, bästa sättet att hitta läsare, för handen på hjärtat, det är ju därför man skriver blogg oavsett kategori eller inriktning, är att kommentera hos andra! :)

    Lycka till! Och du, jag ska länka till dig! Men du har bara lyckats få ihop bara två inlägg än så länge, så jag kan inte säga att det är för att din blogg är så jävla bra, underlaget till en sådan kommentar är alldeles för tunn, om man uttrycker sig så...! ;)

    Lägg till en sån där Följ mig gadget också, den finns där i gadgetsamlingen. Fråga om du inte hittar.

    SvaraRadera
  2. En sak till! Ta bort ordverifieringen! Jag har en kampanj mot ordverifiering... Den är bara irriterande när man ska kommentera! Om du inte vet hur man gör, kolla här!
    http://frugarman.blogspot.com/search/label/ordverifieringskampanj

    SvaraRadera
  3. Åh, mina första kommentarer!!! :-) va glad man blir!!! tusen tack för tipsen!! De behövs kan jag säga! Är helt förvirrad på det här! får sätta mig med det imorgon när jag inte ska iväg utan bara har tvättmaskinen att vänta in.

    Förstår helt och fullt att du inte länkar till en blogg med bara två inlägg!!! Men jag lovar att det ska bli fler, antagligen om ingenting, som ovan! :-)

    ha en jättefin lördag och tusen tack återigen!

    SvaraRadera
  4. Håller med Fru Gårman. Hittade också hit från Vuxna människor utan hamstrar... :-) Länka som du vill. Men kommentera hos dem du gillar, och om du berättar att du länkar till dem så blir ju ingen arg eller ledsen. Eller, ja det finns ju faktiskt knäppskallar som kanske kan tänkas ha synpunkter men dem kan du ju strunta i. Lycka till med bloggandet!

    SvaraRadera
  5. Singelmamman - knäppskallar finns det ju alltid, men med två enhetliga svar, som ju faktiskt harmonierar med min egna tanke kring detta så kör jag på bara! Och länkar självjklart till din blogg också, jag har ju följt många av er via Hamsterlösa Marias blogg länge så det känns rätt att faktiskt stå för det. förstår mycket väl om det känns lite tunnt i bloggeriet hos mig än så länge, och att man väljer att inte länka till min blogg pga. just tunnheten i utbudet MEN jag lovar att fylla på här inne, har massor med ord som vill trilla ut på tangentbordet så håll utkik emellanåt iallafall! tack för stöd och tips! och för inspirationen!!!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!