torsdag 1 september 2011

vad hände?

luften gick ur... har varit på kundbesök idag... hela dagen typ... med lite butiksstudier också... lite uppvärmning inför lördagens strapats... så jag gör som man bör... är tyst när jag inte har något att skriva om... bättre fly än illa fäkta så att säga... men lite pass och så gör nog susen... ikväll är jag säkert back on track! och är jag inte det så är jag inte... men det märker vi!


men åh, va glad jag blev idag när jag läste på aftonbladet.se... Håkan fick en Rockbjörn igår!!! För bästa manliga live-artist.... så värd det!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!