fredag 2 september 2011

ur dimman i elden...

eller inte... men det var en sjuhelsikes dimma när jag åkte hem... och sedan, helt plötsligt vara det var helt klart... mörkt och väldigt klart! Har haft pass idag, lite förvirrad var jag nog... det är jag ibland... men glad... och är man bara glad så funkar det mesta ändå!

efter passet åkte jag direkt hem till några vänner och lämnade en doppresent till den lilla gossen som skall döpas i helgen... han får sin dopklänning i present nämligen och då är det ju bra om han får den innan... får man säga att den är så galet söt??!! Jag tycker verkligen det nämligen... nästan på gränsen till mallig är jag över den... men bara på, eller strax innan gränsen... faktiskt!

har ju egentligen bara detaljbilder på den... några har du kanske redan sett... men det kanske inte spelar så stor roll tänker jag och gissar att du väljer att blunda om det blir tjatigt... 

Blev en väldigt mysig stund med familjen också... så mysigt att bara sitta ner, prata lite, ventilera och verkligen bara hänga... skulle åkt hem vid nio tänkte jag först... men nio blev tio... och kanske lite mer ändå innan jag kom iväg... önskar man hade mer tid för vänhäng... kanske är man bara för dålig på att ta sig den tiden... kanske borde man skärpa sig... man bör nog skärpa sig på den punkten... "Skärpning fröken fräken!"

en annan punkt den här fröken fräken borde skärpa sig på är sömntider... det funkar farao inte att gå och knoppa vid ett-snåret... då är det liksom inte det tunga hjärnartilleriet som krävs för att räkna ut att man kommer att vara helt slut dagen därpå...

2 kommentarer:

  1. Vad fiin den var!! Har också problem med att sova i tid.. Och man är trött på morgonen också!

    SvaraRadera
  2. Dopklänningen blev super duperfin Nina! Mysig att bara sitta o prata lite förstår inte varför man inte prioriterar det bättre.
    Trött? Ja, men det är ju fredag i allafall.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!