måndag 26 september 2011

minnen

som kommer tillbaka bara man ser några bilder från en extra trevlig kväll i somras... underbar känsla som sprider sig i hela magen! Man vill liksom bara stanna tiden... eller det räcker ju förresten inte... man måste ju vrida tillbaks tiden några månader... spelar ingen roll vilka åtgärder man behöver ta... tittar man på bilderna så känns det värt det... då känns det som ett nödvändigt gott faktiskt!

nu tycker du kanske att jag är elak som inte lägger ut de där bilderna här på bloggen... eller pratar mer klarspråk... men det blir för tydligt... nog att jag är öppen som en Billy-bokhylla utan dörrar, men någon måtta har till och med jag! vill nog bara tala om att det känns mysigt... bara det facto att känslan finns liksom! Sedan att samma känsla får mig att agera grill... det är en annan femma...  

1 kommentar:

  1. Härligt!
    Livet är inte dagarna som går utan dagarna man minns.
    Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!