onsdag 14 september 2011

kolhydratsladdning av bästa sort!!

Någon hade hittat till min blogg genom att söka på namnkalas och tårta... hoppas inte hon eller han blev besvikna... har iofs gjort några roliga tårtor i mina dar... för några år sedan pysslade jag med det ibland... men tiden ska finnas, inspirationen likaså och framför allt kan man ju inte bara göra en massa tårtor för att det är roligt... vore ju bra om någon behövde dem också...

hur som helst, sockersugen som jag är så sökte jag på samma sökord, och hittade en blogg som fick mig att känna det som om jag hade kommit till himmelriket... Sockerrus - kanske den ultimata bloggen för en tjej som jag... att öppna den var som den fantastiska och tillika klassiska scenen ur Jerry Maguire... "you had me at Hello!"

herrejösses... jag får nästan rysningar... på ett bra sätt! March pannkaka in och kika runt på alla fina tårtor och cupcakes... lite livsfarligt för godisråttan, men det är bara att våga... att titta kan väl inte vara farligt... bara lite?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!