söndag 11 september 2011

vad hade du valt?

Kajsa berättade, när vi var ute i skogen och jagade kantareller, att de hade spelat ett sällskapsspel en kväll... där man ska svara på frågor om sig själv och sedan ska de andra gissa vad man svarat och motivera varför de tror att man svarat så... vet inte riktigt vad spelet heter... men det verkar vara en variant på Orangina, ett spel vi i vårat tjejgäng lovat oss att aldrig spela igen... blev bara ledsamt... fast detta verkar kul!

en fråga hade varit om man var tvungen att välja mellan

- att vara utan matlust i ett år
- att vara utan sexlust i ett år

jag vet vad jag hade valt... lätt... att vara utan matlust... det vore ju som en dröm att inte alltid gå och vara sugen på en massa god mat!!!

vad hade du valt??? + motivation såklart... blir så mycket roligare då!

2 kommentarer:

  1. Lätt, ingen matlust. Jag behöver gå ner i vikt. Jag behöver inte vara utan sex.

    SvaraRadera
  2. precis så som jag tänkte! fast jag har ju tydligen inte valt att göra så ändå, fastän det var så jag hade velat... ibland blir det inte som man tänkt sig! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!