lördag 24 september 2011

gör om - gör rätt

Har nystat upp min stickning... insåg att jag nog behövde en beskrivning ändå faktiskt... och snälla Anna som är helt gudomligt duktig på att sticka och sy skaffade raskt fram en sådan till mig!!! Så nu har jag repat upp och trasslat upp och snurrat upp till nystan igen... eller där ljög jag en smula... mamma kom förbi för att kolla på mitt helt färdiga kök och erbjöd sig att ta den värsta härvan med garn... som för övrigt liknade ett paket nudlar mer än något annat!

Kan det vara så man gör nudlar kanske? Så man får till det där krusiga som är så karakteristiskt för iallafall snabbnudlar... man gör långa smala spagettisliknanade saker och sedan stickar man upp det, låter dem fixera sig innan man repar upp dem och formar till lagom stora paket...

Nu ska tösen här gå och sova en stund... ikväll väntar utgång och svirande igen! Det är mycket nu... man kan säga att först var det inget... sen var det inget... och sedan kom allt! Men kul ska det bli!!!

2 kommentarer:

  1. Men jösses! Nu va det party :) vart blir det ikväll?

    SvaraRadera
  2. Hej Klara! det blev Tranquilo ikväll... dansant värre, mycket höfter och galet roligt! Vad hände själv då?

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!