söndag 25 september 2011

där satt den...

dagen-efter-känslan... klockan är snart tre och jo, det stämmer... som vanligt, just vid tresnåret mår jag som sämst dagen efter... men även helvetet har grader... och jag mår oförskämt bra idag ändå... trots några glas vin och drink... kanske dansade bort det mesta... inte helt orimligt kan jag meddela... nu sitter jag och försöker tänja på de där jeansen jag köpte för ett tag sedan, de som är en smula för små... kanske är en bidragande orsak till obehagskänslan det också... kan ju inte vara nyttigt att strypa blodtillförseln till halva kroppen på det viset liksom...

har blåmärke på armen som jag inte rikitgt har koll på varför... kan ha varit från när jag ramlade igår i en snurr... klackarna liksom trasslade in sig i varandra och jag for i golvet... men ingen skada skedd... sånt får man räkna med... inget kalas utan kras heter det ju... jag är hel och mår bra så det var bara en bonus skulle man kunna säga! kanske inte så mycket bonus för mig men för de som råkade se vurpan... är ju alltid lite roligare när det händer saker menar jag! Det hade tydligen sett lite otäckt ut... men är man en dramaqueen så är man och då gäller det ju att även ramla dramatiskt liksom! Spela ut hela registret som det så fint heter...

dagen har spenderats med tjejerna, frukost/lunch på Café tant Rut... på uteserveringen i solen... gott som skam... det är härligt med så fina vänner som man har. Vänner som ser en för den man är, för alla brister man har och som liksom ändå tycker att man är okej! Jag är så glad över att ni finns i mitt liv... och dagar som dessa kan jag någonstans ändå känna att jag är världens lyckligaste tjej! Visst finns det saker i livet jag saknar... det finns mycket i mitt liv som jag hoppas blir annorlunda om inte allt för lång tid, att pusselbitarna liksom trillar på plats inom kort... men om jag stannar upp och inte tänker på det som jag vill ha utan ser det jag faktiskt har, då kan jag med helt fullt och ärligt säga att jag är så tacksam över att jag får lov att ha det så bra! Att den verkligheten som jag lever i är galet fantastisk!

Nu ska jag sätta mig med lite projekt... saker som jag skjutit på men som måste tas tag i... min milda bakfylleångest har så sakteliga börjat övergå i söndagsångest... fast även det en väldigt mild variant... kvällen blir lugn, hemmapyssel och kanske en film... lite funderingar kring saker som hänt i helgen... en sak jag faktiskt insett är att jag nog inte ens är blyg längre... livet har nog gjort mig lite tuffare och modigare... "Blitt sparkad runt några gånger som en del måste bli för att fatta vad som betyder nåt och vem som går att lita på ..." med sådan insikt och med helgen som varit färskt i minnet är det rätt gött att det är söndag... då har man liksom en hel vecka framför sig igen med nya möjligheter och tillfällen! Herre gud, jag känner mig som någon ûberkäck och hurtig lifecoach just nu... kan det vara jeansen? får kränga mig ur dem och hoppas på att bli normal igen!


 vad gör du en söndageftermiddag som denna?

1 kommentar:

  1. Låter som helheten av helgen har varit väldigt bra. Och jeansen sitter nog snart som de ska. (jag hänger på den überhurtiga tonen lite :-)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!