fredag 30 september 2011

ibland blir det inte som man tänkt sig...

vaknade tio i åtta idag... det har jag aldrig tänkt mig när jag ska till jobbet... då hinner man liksom inget alls i piffighet... man är glad om det blir både schampo och balsam liksom... och man i det här sammanhanget är jag... att tokköra till jobbet i rusningstrafik går ju inte heller... så kvart i nio sladdade jag in på parkeringen... tur att man har Håkan i bilen... "Ramlar" är ganska talande för denna dagen!


trevligt kundbesök och kolla mailen från gårdagen då jag var hemma... kroppen säger fortfarande ifrån idag, men inte på samma sätt... den har liksom resignerat ändå... det är skönt! den tror kanske den ska få gå på AW om den sköter sig... tyvärr ingen AW planerad idag... känner att det fattas mig lite... det är synd... fast ska ändå bli skönt med en lugn helg!

Tog en sväng till Rusta idag på lunchen... är på jakt efter en ny matta till vardagsrummet... det är inte praktiskt att ha en vit bomullsmatta kan jag meddela... inte om man är som jag... så nu blev det en, hör och häpna, plommonfärgad rya-variant! Ibland slutar man inte att förvånas! Ibland, ganska ofta, är det bra att man har med sig någon som är lite modigare som smakråd... tror det kommer bli jättefint! och om jag tröttnar om ett tag så gör det ju inte så mycket heller, då får jag väl lov att byta igen bara!

efter jobbet blev det en tur till Bäckebol... Stoff&Stil... började sticka på min mössa igår... på strumpstickor... det är ju som att sticka i plockepinn!!! Helt hysteriskt bökigt med alla stickor som ska vara i vägen hela HELA tiden... ska nog inte bemöda mig att försöka mycket längre på det viset... det är liksom dömt att misslyckas... rundstickor verkar vara the grej... vi får väl se... tredje gången gillt...

snurra runt på Coop också... dum grej att välja att göra en fredag efter jobbet kan jag meddela... mycket dum... fast man är inte ensam om att välja just den sysselsättningen... så man behöver ju inte oroa sig för att man är den sista idioten som föddes iallafall! Man får vara glad för det lilla! insåg när jag skulle betala att min kundkorg ändå var en smula sorglig... äpplen, räkost, yoghurt, cayennepeppar, örtte och godis... jo, ja, vad säger det om mig liksom? Vem är människan bakom den kundkorgen? Lägg till två par rundstickor i handväskan från grannbutiken... japp, där har du henne... helylletanten!

Skulle egentligen gått ut ikväll ju, eller iallafall varit med på förfesten... men jag orkar inte, huvudet gör sig påminnt... pass imorgon bitti och jag känner faktiskt inte att det är snyggt att komma dit trött och lite "jag var på AW igår" två helger i rad... det hade kanske varit okej för vissa... det borde vara okej för alla... så länge man inte är bakis... men jag är aldrig ute, så det blir en sån helomvändning känner jag... den vill jag inte riktigt presentera än... och jodå, jag skulle ju kunna låta bli att säga något... men det är så svårt och dumt... nä, idag är jag tant... kurar upp mig i soffan och repar upp min stickning... igen!

2 kommentarer:

  1. Vad du hinner med mycket!

    SvaraRadera
  2. Mycket? Nej då, det är bara lite bortprioritering av sånt som kan tyckas viktigare än vad det är... lugn och ro, tex! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!