måndag 5 september 2011

cold turkey...

ja, lite som att vända på en handflata... så blev det idag... så blir det ganska ofta iofs, men idag var det tydliga ytterligheter vi, jag, rörde oss emellan...

lång och seg dag med en olustighetskänsla i hela kroppen... som försvann spårlöst när jag klev in på Sportlife Partille... brukar försöka vara på plats i god tid så man kan hjälpa till och förklara inställningar, activio-pulsband osv. och fixa ordning i salen... än  så länge är jag ju inte helt van vid den salen, men det börjar kännas mer och mer hemma, helt klart!

Det är ju verkligen supertrevligt att mötas av stora leenden och "jag kände egentligen inte för att träna idag, men jag hade ju lovat dig att komma tillbaka varje måndag, så här är jag!!" Första gångerna man kör på en ny anläggning får man helt klart känna in lite, lära känna varandra och hitta formen... många kanske inte är vana vid någon som bubblar och pratar, sjunger och kör allsång och bubblar lite till HELA tiden...

jag är ju, som sagt, ganska mycket... med ett headset blir det värre... är man då inte van vid instruktörer av just den kategorin så kanske det inte helt faller en i smaken direkt... det kan vara jobbigt med någon som vill ha svar på retoriska frågor hela tiden... de två första passen har jag upplevt att jag fått kämpa ganska mycket med att få en dialog liksom...

idag var det klockrent från start. "you had me at "HEJ!" fick en helt ny innebörd! Underbart! Det känns som om vi hittat formen, det känns som om vi funnit varandra och vågar vara. Till och med allsången i slutet fick en bra volym, för att inte tala om "Yeeehaaa!" i de stående intervallerna i "Every little thing"... då började jag nästan gråta av alla känslor!!!

Så nu är det fullkomligt solklart... Sportlife Partille, måndagar 18:00 ÄR det nya svarta... be there or miss the whole thing liksom! Herrejösses va glad jag är över detta passet! Nästan så jag fick lust att ge alla en kram när de gick ut ur salen, men jag hejdade mig... tänkte att det kanske vore att ta i!

Du har väl inte missat att Sportlife nu har en app till både Iphone och Android... görkäckt om man vill kunna boka sig var man än befinner sig ju!!!

4 kommentarer:

 1. En app har jag saknat länge, den ska jag genast ladda ner!

  Kanske ska testa ett pass i Partille... kommer nog få svårt att klämma in lördagar i höst, men måndagar och torsdagar kanske också godkänns :)?

  Kram!

  SvaraRadera
 2. visste att du skulle vinnaöver dem till din fanklubb
  nu är dem nina-holiks....kan bara säga grattis till dem. Då är det bara för fröken att inse att du e en grymt inspirerande instruktör!
  kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. Catrine - testa den! jag har inte själv använt den än, men det verkar ju galet smidigt!

  Vad är det jag läser?? Svårt att komma på köra lördagar??? Men jo, visst är det så, alla pass godkänns! Fast det är ju inte optimalt... men det är ju sällan det!=)

  kram!

  Diana - haha, du är för söt!!! Tack! Ninaholiks... men utan Håkan... där gick jag bet... man kan inte få allt... jag har fått väldigt mycket! =)

  kram!

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att du är en så inspirerande person! Ta åt dig!! Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!