onsdag 7 september 2011

brunch någon?

ja, alltså om du har någonstans i Gbg-området att rekommendera! tycker just brunch eller sen hotellfrukost är något av det bästa som finns... har testat några i Göteborg, men brukar alltid komma tillbaks till Park Aveny Café... för att den är helt grym helt enkelt!

Men det vore kul med lite nytt... det är ganska länge sen sist jag var på några andra... men då, när det begav sig vill jag minnas att jag tycker att:
  • Bitter - har ganska litet utbud, lite som ett julbord, fast utan julskinkan (?)
  • SoHo - också har litet utbud och dessertbordet (viktigast av allt om du frågar mig) verkar bestå av veckans gamla avdammade kakor...
  • Incontro - knepiga kombinationer... och jo, man kan äta sig mätt på deras marinerade parmesan, men det blir lite tjatigt i längden...
  • Farelli's - amerikanskt så det förslår... inget fel med det egentligen men det hade varit trevligt med lite mer variation
  • Liseberg Heden - ännu mer amerikanskt...
tycker du att jag tycker fel på ovanstående så säg till! Dels är smaken som baken och sen är det ju som sagt ett bra tag sedan jag var på dessa ställena... det kan ju ha ändrats sedan sist... eller så minns jag helt enkelt fel!

Men vad letar hon efter??? kanske du undrar nu... jo, egentligen vill jag nog ha tips på bra ställen där det är lite variation... där det är fräsht, piggt och gott! Hotellfrukostar utöver det vanliga funkar också... för du vet väl att man nästan alltid kan gå in och äta frukost på hotellen utan att man har sovit där... det brukar kosta 150-200:-, en suverän start på en heldag på stan! Så slipper man liksom lägga mer tid på lunch och fika efter det!

Om du har något annat ställe att rekommendera, i någon annan stad, är du självklart välkommen att skriva även det! Det kan ju vara så att man åker iväg någonstans och då är det ju alltid kul att veta vart man ska gå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!