tisdag 20 september 2011

hihi...

kunde inte låta bli... gick in på en shoppingsida på nätet och klickade hem lite kultur... kommer om några dagar... kan knappt vänta faktiskt... men det känns som ett bra köp nu när allt är över för ett tag... då känns det fint att ha allt så man kan frossa i det... nu när man  kommer att riskera något av abstinens annars...

vad kan det vara??? kanske du tänker nu... ja, det lämnar jag som en liten cliffhanger... fast så jäkla svårt kan det ju knappast vara att lista ut... alls faktiskt... men ändå... lite spännande är det allt... lite!

2 kommentarer:

  1. ja, jag tycker ju det! =) egentligen kan man ju lyssna på spotify men det blir ju inte samma sak + att jag inte kan det i bilen och där lyssnar jag mest... blir så bra det här!!!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!