tisdag 13 september 2011

ur den nya fasen...

ja, om att lägga mig kl.22-ish alltså... fast jag kan ju komma att hinna kojsa innan klockan blir 23-ish... det får vi se... beror på hur många ord jag har... sådär galet många kan det nog inte vara... förbrukade nog en hel del förut... har haft ett galet roligt pass ikväll... många gamla deltagare som man inte ser så ofta nu förtiden då man bara kör lördagar... många glada ansikten och härliga människor som jag verkligen tycker mycket, mycket om!

efter ett sådant pass, med en massa endorfiner och lyckorus som surrar runt i kroppen blir det lite svårt att komma ner i varv... man är liksom bara så galet glad i hela kroppen efter ett sådant pass! Igår tänkte jag lite stilla att det nog var veckans topp-pass, om man nu får ranka dem... och redan i första etappen hade jag nått samma känsla med detta gänget idag! underbart!

jag saknar verkligen att inte köra kvällar på Sportlife Kungälv Centrum... det är så många goa deltagare där som jag har sån fin kontakt med... många som kanske inte kan träna på lördagmornarna... tänk ändå, om man hade haft all tid i världen... och en del ork också, då hade man ju kanske kunnat köra många fler pass... men nu ska det ju hinnas med annat också... och om jag ska hinna i säng innan klockan blir elva så får jag sluta skriva nu... bannemig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!