söndag 18 september 2011

sötaste lilla tjejen!

ett par vänner gifte sig igår och jag hade blivit ombedd att passa deras drygt ett-åriga dotter... så jag åkte dit där vigseln hölls igår eftermiddag och fick beskåda denna vackra cermoni med dem och deras familjer... vissa ögonblick i sina vänners liv är man extra glad över att få vara med och uppleva, detta var ett sådant, helt klart! De var så fina och söta... de är de alltid, fast idag lite extra uppklädda såklart!

E och jag åkte hem till mig, trodde hon skulle somna i bilen, men nej då, när vi stannade här utanför satt hon pigg och glad och tittade på mig när jag öppnade bildörren... och sedan har hon fortsatt så... antingen pigg och glad, eller trött men fortfarande glad... somnade hur enkelt som helst, strax innan åtta, har sovit hela natten och att vakna strax innan åtta känns ju inte så betungande heller...

Det jag nästan fasade skulle vara svårast var inte heller direkt svårt... att få upp resesängen... och sedan fälla ner den så den får plats i tillhörande väska... men med en bra förklaring av E's morfar gick det hela galant det också!!

Vi har ätit frukost och myst lite, nu sitter hon och läser en bok, eller två och pratar för sig själv... tror iallafall det är för sig själv hon pratar för jag förstår inte ett ord av vad hon säger! Men hon verkar nöjd och glad så jag tänker att då är hon nog det, charmtrollet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!