onsdag 31 augusti 2011

Min rumpa är privat!

eh... jo... varsågod!?! fast det verkar konstigare än det var... min söta kusins lika söta dotter slängde ur sig denna kommentaren ikväll när jag var där och hälsade på... vet inte ens vad vi pratade om... men jag tycker faktiskt det var en bra kommentar från en tjej som är åtta år... klokt så  in i hoppsan... något fler borde ta och ha som motto kanske... fast det får man känna själv... jag dömmer ingen... eller som man också skulle kunna säga, ingen nämd ingen glömd... fast det blir ju helt fel egentligen... nu kanske det verkade som om jag dömde alla?! inte meningen alls!!!

något annat som är så in i hoppsan, fast sött är denna söta tjejs lillebror... jag tror jag äter upp honom!!! Det bästa var att det verkade ömsesidigt... han liksom satt och gnagde på mina händer hela kvällen nästan... och myser så som bara en stor liten bebis kan... helt ljuvlig är han den lilla krabaten... och han har att brås på... han har att lära av... båda hans fina syskon är underbara!

jag är verkligen superglad över att vi har hittat varandra, min kusin och jag... inte så att vi inte vetat vilka vi var innan, men vi har inte riktigt umgåtts tidigare... vi är lite dåliga på det i våran släkt... men nu det sista året har vi faktiskt börjat göra ändring på det och det är jag väldigt glad över. Jag tror jag har skrivit det förut, men Elenor känns lite som en storasyster till mig... vi tänker nog ganska lika, har fäder som är väldigt lika varandra (bröder) och det har självklart speglat oss på någorlunda samma vis... förr var åldersskillnaden kanske lite ett hinder också, men som vuxen är man ju inte lika olika, även om vi lever väldigt olika liv... och idag är jag så väldigt glad över att jag har min fina, fina kusin och hennes fina, fina familj!

2 kommentarer:

 1. Gillar hennes kommentar, så bra!
  Härligt att ni nu står varandra närmare, mycket blir lättare när man blir vuxen. Då spelar inte åldern så stor roll.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är hon klok, min lilla tjej, och söt så in i hoppsan oxå.....en av de absolut sötaste (om inte sötast) jag vet, är så fantastiskt stolt och glad över att vara hennes mamma.....Calles och lille Victors oxå förstås :-)
  Hon har frågat efter dig flera gånger, vill åka och hälsa på dig, tror att hon ser väldigt mycket upp till dig :-)

  Victor verkar oxå tycka väldigt mycket om dig, han fullkomligt slukade dina händer och somnade så tryggt i din famn.

  Så mysigt att träffa dig igen, är väldigt glad för att vi återfått kontakten, är så glad över att ha dig i mitt liv, nu måste vi vårda detta och inte falla in i det "Larssonska" sättet att "umgås med släkten"

  Puss & Kram älskade kusin

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!